Fresh dinner with salad , grilled shrimps and toasted bread – Darke e fresket me sallate, karkaleca ne gril dhe buke te thekur

Salad with iceberg, smith apples, grilled shrimps marinated with garlic, butter and lime and toasted bread. Dressing with yogurt , fresh mint and basil, olive oil and lime juice. ——————————————————————————————————————- Sallatë me ajsberg, mollë Smith, karkaleca deti në skarë marinuar me hudhër, gjalpë dhe lime ( limon jeshil)  dhe bukë e thekur. Salca me kos,…

Sunday lunch at my place- Dreke e se dieles

Sweet baked potatoes, grilled meat, grilled vegetables, corn bread, dessert with vanilla pudding , chocolate layer and light kisel with fresh watermelon and strawberries and mint leaves from garden. Patate te ëmbla te pjekura ne furre, mish i pjekur në zkarë, perime zgare, bukë misri, ëmbëlsirë me buding vanilje, shtrese çokollate dhe shtrese kisel me shalqi të freskët dhe…