Fresh dinner with salad , grilled shrimps and toasted bread – Darke e fresket me sallate, karkaleca ne gril dhe buke te thekur

Salad with iceberg, smith apples, grilled shrimps marinated with garlic, butter and lime and toasted bread. Dressing with yogurt , fresh mint and basil, olive oil and lime juice. ——————————————————————————————————————- Sallatë me ajsberg, mollë Smith, karkaleca deti në skarë marinuar me hudhër, gjalpë dhe lime ( limon jeshil)  dhe bukë e thekur. Salca me kos,…