Sunday lunch at my place- Dreke e se dieles

Sweet baked potatoes, grilled meat, grilled vegetables, corn bread, dessert with vanilla pudding , chocolate layer and light kisel with fresh watermelon and strawberries and mint leaves from garden. Patate te ëmbla te pjekura ne furre, mish i pjekur në zkarë, perime zgare, bukë misri, ëmbëlsirë me buding vanilje, shtrese çokollate dhe shtrese kisel me shalqi të freskët dhe…